Thinkin' About Many Things --"

Assalamualaikum :) Currently boring duduk rumah . Oh man, please bring me out . Nak keluar dengan kawan-kawan tak dapat, bilaa ajak baba keluar baba pulak busy . Aduh aduh, nak kerja boleh? # psstt lagi la tak dapat, jangan mimpi la . Based on the title, cuti panjang lepas SPM ni buat ieya banyak berfikir . Think about what? Hmmmm sangat banyak, bukan fokus satu hal je .

Jyeah! Memula cuti haritu, rasa macam best sangat . Yelaaa dah habis beban nak belajar, dah tak payah bangun awal pagi nak pergi sekolah, enough to say ieya rasa sangat lega dan bebas . But now ieya rasa macam something lagi berat . Yelaaa kita kena buat keputusan sendiri, kena pandai uruskan masa . Tak kan nak habiskan masa dengan goyang kaki je? Hmmm menghabiskan beras je kan? Huhuhu tu pendapat ieya la, walaupun ieya memang cenggitu . I means, all this about me not others okay .

Next . Mama dengan baba, yes they really made my day . Mereka la tempat ieya share semua problems, maklumla anak tunggal kan . Paling kuno pun ieya share dengan kucing ieya tapi dia dah mati so ieya selalu share dengan mama and baba jelaa . Dorang ni sangat superb and understanding . Even selalu jugak la berbeza pendapat but we try to settle it . They are meant for each other, yeah itu sangat ieya tabik . Dorang bukan la jenis yang selalu sama pendapat tapi dorang tahu apa yang baik untuk family . They always try to slow talk and then, they already have a decision . How I can live without this superb parent :'(
I do love you, parent!

Ehem budak tu # tak payah mention nama pun boleh kan? Elak kontroversi, Haha . Thanks for being my best ever friend and now be the superb boyfriend . Yeah we still new but we try to be like the other couple . New year will coming in a few days from now and that mean you will going far away from here . Negeri sembilan? Fuh fuh jauh tu . Still try to be cool bila fikir dia dah nak pergi PLKN, fuh cool cool cool . Just take care yourself and insyaALLAH i will be waiting for you # tetibe terbayang dia pakai baju PLKN and botak, Haha . Enough, tak boleh cakap banyak . Ramai pembaca setia ni, nanti kena ejek --"

Friends? Alhamdulillah ieya ada ramai kawan yang sangat memahami . You are superb friends, did you know that? I cant imagine how my life if I didnt have friends like you all . Even sometimes we have crisis, that make our friendship be more strong . Guys, I'm sorry if I cant be superb friend for you . Kekadang ieya rasa yang ieya tak layak pun kawan dengan korang # dah menangis ni :'( Korang sangat bermakna dalam hidup ieya . Oh man, I didnt know how to show my attention for you . Besides, ieya ni bukan jenis yang reti bergaul . Deep in my heart, I'm really sorry if I cant be the best friend for you but all of you are the best friends ever in my life . Thanks guys :)

P/S ; Sorry sebab macam koya BI entry ni, Hahaha dah lama tak praktik ni . But benda ni la yang aku selalu pikir sampai tak lena tidur malam . Hmmmm

No comments: