Bukak Buku Baru !!

Assalamualaikum wbt .
Haii guys ! Moga dapat mulakan hari dengan gembira :)
Entry harini, ieya tanak moody-moody lagi dah .
Tak baik bersedih lama-lama kan?

Walaupun hati masih sakit tapi ieya cuba untuk jadi kuat .
Tak kan la masalah kecil pun tak boley nak tahan , so chill okay .
Sorry to Fazlina, gara-gara entry lepas . Dah ada salah faham .
Entry tu tak tujukan kat sesiapa pun , just untuk lepas perasaan .
Lebah pun selalu cakap hati ieya lembut . Grr __"
So bila dah lepas , baru rasa okay kan . Macam sekarang :D

Yang lepas , biarlah lepas yee .
Over jugak kot menangis semalam , biasa la dah lama tak menangis .
Kesian kat opiq , kena dengar ieya menangis melalak apa semua .
Padan muka kau la, bongek :) kau kan sahabat kami .
Mama pelik jugak tengok ieya tetibe mata sembab je,  mata memang sepet kecik .
Mama ada tanya tapi ieya just diamkan saja , tanak cerita .
Tak kan nak share kot , malu woo .

Masih cuba jadi yang TERBAIK untuk dia .
Walaupun memang tak perfect mana tapi tetap nak cuba .
Moga dia sentiasa sabar dengan kerenah ieya .
Cara dia sabar tu buat ieya makin jatuh hati , wakakaka .
Itu belum lagi dia buat muka ala-ala comel sebab nak merajuk tapi tak jadi .
Tiap hari bertambah sayang walaupun rasa macam nak marah dia saje .
Kalau dia baca ni, memang dah confirm gelak .
Tapi peduli apa, ni ikhlas tau . Hanya budak itu<3


nak jejaka idaman macam ni boley? ^_*

2 comments:

Hahazirah said...

erk siryes nk jejaka idaman mcm tu. mat motor ke..hehheee~ vroom vroom~

ieya said...

yeahh jom rempit , ahahaha .