Aku ATAU Dia .

Assalamualaikum wbt .
Entry ieya kali ni agak emo sikit so AMARAN !!
Okay, let's start .

Cuba bayangkan orang yang kita sayang rapat dengan girl lain depan mata kita?
Bayangkan orang yang kita sayang kadang-kadang mengutamakan orang lain berbanding kita?
Apa kita rasa kalau orang lain lebih kenal orang yang kita sayang daripada kita?
Rasa sakit tak hati, patah tak hati kalau orang yang kita sayang tu lebih banyak masa dengan orang lain berbanding kita?

Aku tak tujukan entry ni untuk sesiapa just sekadar luahkan perasaan .
Aku tau kalau aku lepaskan dekat sesiapa, boley sampai gaduh .
So aku lepaskan kat sini, meraung, melalak aku menangis .
Takde siapa pun tahu *tapi tahu jugak kalau dah baca entry ni, HAHA .
Hubungan kita ni maybe takde la selama mana pun sangat tapi ,
SUMPAH! Hubungan ni bermakna gilaa untuk aku .
Tolong la jaga privasi hubungan ni wey, itu hanya rahsia kita saje .
Aku just nak mintak, tolong jangan buat aku menangis lagi .
PLEASE, aku mohon kat kau .

p/s : papehal aku mintak maaf kalau ada terasa . Ini hanya perasaan aku, sekejap je nanti okay la . Takpe, aku cuba jadi kuat walaupun aku sudah tahu . AKU TETAP LEMAH :(

4 comments:

--hunny-- said...

kesian kat ieya..pape pon sabar je k..

ieya said...

yeahhh . sabar saje yg mampu .

faz said...

Akak marah kat sape??
Adik ase macam marah kat adik jew .
Yla adik kan rapat ngn lebah kesayangan akak 2 :(

faz said...
This comment has been removed by the author.