Sungguh, Tak Tipu

Semakin hari semakin sakit hati lah pulak dengan laptop yang macam tak bagi je aku nak berblog, web lain tadelah pulak dia nak boikot. Asal ieya nak bukak je blog sure error, sadis sungguh >,<


Harini hujan terus dari pagi sampai petang, haish. Terbantut pulak ieya nak pegi jalan-jalan dengan family, fuh fuh. Semalam pun hujan, jangan sampai banjir sudah lah. Kalo malam pulak mesti katak-katak menyanyi panggil hujan. Teringat lagu zaman kanak-kanak dulu. hujan oh hujan, kenapa... 
Jarang dapat sinaran matahari, huhu. Rindu ke?


Malam nie terhibur sikit kott sebab ada movie nie, i likeeee
Dah lama tak tgk movie nie, nasib baik ada. Heppy sekejap, fuh fuh






 Sangat romantik but tak suka bab yang teeeettt, haha. Saya masih budak bawah umur yaa, budak baik gitu. *puji lebeh*
Malam nie dekat TV2, pukul 10malam kalo takk salah lah kan. Kalo salah jangan salahkan ieya pulak tau, janji?


Andddd now ada Sehati Berdansa dekat AstroRia, rasa-rasa sapa menang? ieya tgk just saje-saje, nak menari takk dapat so tengok orang lain menari pun jadi lah kan. Betul takk? (: But ieya rasa macam Sazzy boley menang or Sein juga, sama-sama tengok nanti okay.


 


siapakah juara sehati berdansa 3?

 



 Sehati berdansa dah nak mula, nak ready depan tv. *terlebih semangat* 
bye bye



p/s ; panggilan ' ieya ' lebih sopan kott? Tak kisah kan, jangan marah naa (':


No comments: