Semangat Budak Asrama!

Assalamualaikum :) haih dapat jugak ieya menulis lagi kat sini . Actually banyak sangat story ieya nak share dekat sini tapi ieya taktau nak start kat mana . Dua minggu ni memang banyak bagi pengalaman and pengajaran dekat ieya. Everything have their own reason why it happen . Huh

Yeah minggu lepas hostel ada buat Sukan Asrama, again okay  but for this time ieya tak join apa-apa pun sebab MALAS sangat . Nanti mula laa sakit sana sini, so untuk elekkan ieya mengaduh kat mama sampai mama bosan baik ieya tak payah join . Lebih bagus right? Before that day, Aspuri terkejut dengan histeria . Pergh sangat takut okay . Hm Allah je tahu apa kami rasa . Then esoknya lepas sukan tu, maghrib kami dikejutkan dengan histeria lagi . But this time, dua orang kena . Budak junior semua takut and fobia . Malam tu semua kena tidur bilik bawah je . Haih now ramai keluar, maybe dorang fobia . Same with me but ieya tak dapat keluar hostel . Baba tak bagi . Kami tawakkal jelaa sekarang, insyaALLAH semua selamat :)

Ehem tadi waktu subjek last, SEJARAH . Cikgu Nasir ingatkan kami tentang Trial-SPM iaitu 05/09/2011 , huh tak lama lagi tu . Seminggu lepas raya . Alorh tak best la gini, nampaknya makan kuih raya sambil pegang buku la jawabnya . Grr macamana ni? Risau plus cuak -_____-" Aduh aduh, bilaaa la nak berjaya ni? Try the best!

Last but not least, kami calon SPM 2011 <3

1 comment:

cucu umie said...

semoga berjaya yer untuk trial and real..incya-Allah kejap shje tu seksanyer..relax2 jer raya..buku ttp baca