Sedih ni Sedih , gilaaaaa ah .

Assalamualaikum :) HAHAHA tajuk entry takboley blaah okay? There is nothing to story just sebagai ganti untuk dua minggu ieya takde . Nanti korang rindu pulak nak baca ieya mengarut kat sini *eeeuuww perasan . Hm doakan ieya selamat balik hostel dan pulang ke rumah kembali nanti :)

Haih taktau asal, balik rumah minggu ni asyik nak touching je .Aduh aduh tak best la macamni . Mama pulak tak sihat, risau risau ouh . Rasa macam tanak balik hostel je, boley teman mama kat rumah . Agak-agak warden terima tak kalau guna alasan tu? Sah tak terima nanti -,- benci situasi macamni . Homework banyak tak siap sebab lupaaa bawak buku rujukan . Dari kelmarin, asyik siapkan nota biology . Cikgu nak tengok nanti, harap boley siapkan

Ehh semalam ieya chat dengan zaki *my ex-boy . Hmm alhamdulillah dah settle semua dengan dia, harap dia boley faham sebab kami clash tu . Tanak laa musuh-musuh, even dah clash boley jugak jadi kawan kan? Sekarang baru rasa tenang sikit . Walaupun takde la settle semua terus, at least ieya dah story semuanya kat dia and harap sangat dia faham . Maybe bukan jodoh kami kot, haih . Chill okay ieya, jangan sedih .

Ohh ya, dengar cerita ada bengkel physic nanti . Huh tak sabar, ieya dah la low physic . Mana tau dapat input sikit kat bengkel tu nanti . Doakan ieya :) kbaii ,

p/s : saya sentiasa doakan yang terbaik untuk awak , i'm sorry .

2 comments:

dila bahar said...

good luck dik, tak pe.. muda lagi. klu dah jodoh tak kemana... doakan mak akan sihat sentiasa..:P

baby b00 ~ said...

Suke tengok akak n abg adik suda berbaik :D :D