NajwaLatif Terbaik Okay :D

Assalamualaikum wbt .
Hey ieya datang kembali, cepat lepas rindu dekat ieya .
*grrr, ade ke yang rindu? HAHA
Nevermind, harini ieya nak cerita tentang Najwa Latif .
Korang mesti kenal gurl comel neh kan?
Agak famous jugak dia sekarang neh and masih tak ketinggalan ieya nak buat entry tentang dia .
Najwa selalu update dia punya video kat youtube, banyak lagu .
Try lah cari NajwaLatif, confirm jumpa punya lah .

Empunya blog neh boley tau pasal siCOMEL neh melalui Cik Epal .
Si blogger yang famous neh haa, ieya banyak tau macam-macam info terkini dari blog CikEpal :)
Ohh ya , NajwaLatif neh jugak schoolmates SheeraShukor .
Best kan ada schoolmates macam dia, boley tau tentang gitar .
Sekarang neh dia Form 4, wahhh ieya tua lah dari dia .
Video dia semua memang terbaikkk lah, sure dia boley ganti Yuna pulak lepasni .
Seronok je tengok plus dengar dia main gitar tu .
Besides ieya jakun dari dulu lagi kalau tengok orang main gitar .
And nowww tengok budak comel yang main, lagi laaa duk jakun .
HAHAHA but i love this video from her, sweet okay .


p/s : ehem, nak tujukan kat budak-kesayangan, boley tak? *gatai

2 comments:

**hudalulu** said...

kenal ainan tasneem? suare die pun sedap jugak plus main gitar jugak...hehehhe

Oreo said...

Yeahh !

saya suka Najwa Latif