Segmen Jom Berkenalan


En Ejulz  telah tag ieya untuk segmen neh haa . Segmen neh dibuat oleh Lokman Hakim , bertujuan agar dapat berkenalan dengan lebih ramai blogger lagi . Marilah ramai-ramai join yea :D

Segmen neh kena jawab 7 soalan , antaranya ialah . Jeng jeng jeng jeng .

Apakah status anda
Grr status? Currently TAKEN by budakitu lah, secret . Haha
 
Ceritakan tentang diri anda
Seorang yang sangat mulut kecoh tapi kekadang agak pendiam orangnya *tak tipu . Mixed malay and chinesse, yeah mataku sepet . Bakal menjadi mangsa SPM 2011 . Suka bergosip tapi bukan duopulohempat jam okay .
 
Ceritakan tentang Blog anda
Blog neh takde keutamaan dalam sesuatu topik . Macam-macam ieya tulis kat sini . Personal, gosip, artis and many more :D So datang lah sambil follow yea .
 
 Apa pandangan anda tentang dunia blog?
Blog neh sebagai platform kot untuk bidang penulisan :) yeah ramai jugak buat blog untuk tulis novel, sungguh kreatif kan ? Kita pun dapat share maklumat and pandangan masing-masing .
 
Nasihat anda kepada rakan2 yang baru nak wat blog
Nasihat? Wahh macam kaunselor pulakk, hehe . Okay for newbie bloggers, hormat-menghormati yea antara bloggers lain :) Kita kan satu keluarga, ramaii lagi tu . Meriahkan la dunia blog neh, ieya neh pun agak baru dan masih belajar lagi cara nak berblog neh . 
 
Nyatakan keunikan yang terdapat pada blog anda
Keunikan? Agaknya takde kot, masih mencari keunikan untuk blog neh .
 
Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
Harapnya dapat berblog sampai laa dah besar nanti, entri yang lepas tu boley dijadikan kenangan :) Impian pulak agar dapat lebih ramai follower yang boleh share pengetauhan semasa .
 
 So ieya nak tag :D

3 comments:

:Cikgu Akim: said...

suka baca sumer jawapan..semoga segala cita2 dihati tercapai sempena tahun baru ni!

kalau rajin jemputlah ziarah blogger segmen jom berkenalan di blog saya..

salam perkenalan dri saya bakal guru SP n Biology!

pss:nice blog!

ieya said...

thanks cikgu akim :D

p/s ; moga jadi guru yg b'dedikasi .

She's retarded said...

jom kenal2