Blog Pilihan Malaysia! :D


Tadi aku saje dok melawat blog itu-ini .
Then penasaran jugak lah nak tau pemenang BPM yang hangat tu .
*padahal nak bagitau yang aku nie ketinggalan zaman, HAHA*
Terbuka jugak entry pasal BPM pilihan yang baru nie .
Seronok rasa, macam best jea .
So decide, nak JOIN jugakkk .


first punya entry, Friday, October 23, 2009 .
Blog nie dibuat untuk dijadikan ' diary ' lah kononnya .
Mula-mula buat dulu pun rasa macam blur ape semua .
Nasib baik ada bloggers yang lain, boley tolong paham kan sikit-sikit .

p/s : Congratulations to Aizul Marcello and Irine Nadia Marcello sebab dah menang Blog Lelaki and Wanita Personal Pilihan

4 comments:

meaw said...

gud luck and all da best eh dear ;)

ieya said...

thanks meaw :D wish me luck,

KimiCnoL said...

Salam..GOODLUCK!! ;))
JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
"1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

ieya said...

Salam .
okay, insyaALLAH .
same2 lah kita support sume2 yea :)