HAHA Shopping Lagi :D

Assalamualaikum, pembuka bicara .
Saya sebagai OWNER ingin bertanya .
Adakah saya cute orangnya(?)
Wah itu tak penting, janji saya bercerita .

Hehe sorry kalau tak sedap pantun tu . Tetiba rasa macam nak berpantun, hati senang kot(?) Okay harini still tak dapat tidur selama mungkin :) Pagi-pagi lagi mummy dah kejut suruh siap-siap nak pegi shopping . Huh memang malas kot rasanya tapi dah ayah desak jugak, dengan muka tak redha je nak bangun . Mummy dah bising-bising sebab ieya nie kalau bersiap, sumpah lama . Nasib lah yea, haha .

Firstly, ieya dengan mummy ikut ayah pegi bank . Nak keluar kan duit *byk barang nak beli, mummy lah yg cakap* Kat situ jugak la ieya jumpa ex-classmate, Pikah . Mak and akak dia pun ada waktu tu, segan kot ieya rasa . Yelah teringat masa kat sekolah lama dulu, gaduh-gaduh lah apa sume . Dia dah bertudung, suka ieya tengok . Lupakan yg lama, mulakan yg baru, betul tak(?)

Lepas tu, kami follow mummy pegi pilih barang . Banyak jugak barang yg mummy beli . Takpe, her money . Sambil-sambil tu ieya tumpang sekaki, hehe .

-------------------------------------------------------------------

*mummy memikirkan duit yg melayang, huhu*
mummy cover :D
All of this are mine
---------------------------------------------------------------------

See(?) ieya memang tumpang sekaki, hehe . Dah lama kot tak beli banyak barang macam harini . Ohh ya, masih menanti cousins tersayang, dimanakah(?) Wahh dah lewat kot, esok kena pegi sekolah . Ada hal sikit dengan cikgu, kena bangun awal . Again(?) Redho-redho, korban sikit takpe kan(?)

Sebagai penutup, terimalah yg tak seberapa ini . Ahaks(!)

Jangan kau cakap aku gemok sebab aku masih KURUS *statement tipu*

2 comments:

Red RibBond said...

WAH SERONOK KAU BERBELANJA ..
SERIOUS. .PIXCA LAST 2. .
GEMOOOOOOOK. .HAHAHA
TP STIL COMEY :)

ieya said...

Haha dear :) memang seronok kalo shopping, am I right?
Gemok tetap gemok tapi tetap KURUS . ececeh